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5/12(Sun)-5/21(Tue)
This hamburger shop offers visitors an opportunity to taste sustainable, next-generation food ingredients introduced at Obake Restaurant in the National Museum of Emerging Science and Innovation, in a casual atmosphere. The menu includes hamburgers and salads supervised by the up-and-coming young chef Kan Morieda. (Fees apply, limited supply.)
森枝幹(もりえだかん) Kan Morieda シェフ / プロデューサー
1986年生まれ。調理師専門学校を卒業後、シドニーの「テツヤズ」、東京の「湖月」「タパスモラキュラーバー」で修行を積み、独立。下北沢の「サーモン・アンド・トラウト」のシェフを務めた後、2019年イートクリエーター社を立ち上げ、渋谷パルコのタイ料理「チョンプー」、フードマガジンの編集、社食レストランやレモンサワー店のプロデュース、日本食品総合研究所(代官山)の立ち上げなど、活動の場を広げている。